Forskjell mellom versjoner av «Malmøybrua»

Denne artikkelen omtaler et sted

Åpne i Oslo Bykart
Linje 1: Linje 1:
'''Malmøybrua,''' en 120 m. lang betongbro over [[Malmøysundet|Malmøysunde<nowiki/>t]] mellom [[Ormøya]] og [[Malmøya]]. Broen som ble åpnet i 1965, har seks spenn. Den forbinder [[Ormsundveien]] på Ormøya med [[Sundveien]], som starter på broen og går videre på Malmøya. Før broen ble innviet, ble forbindelsen over sundet besørget av en ferge. Ved fergeanløpet på Malmøya var det tidligere en landhandel.
+
'''Malmøybrua,''' en 120 m. lang betongbro over [[Malmøysundet|Malmøysunde<nowiki/>t]] mellom [[Ormøya]] og [[Malmøya]]. Broen, som ble åpnet i 1965, har seks spenn. Den forbinder [[Ormsundveien]] på Ormøya med [[Sundveien]], som starter på broen og går videre på Malmøya. Før broen ble innviet, ble forbindelsen over sundet besørget av en ferge. Ved fergeanløpet på Malmøya var det tidligere en landhandel.
 
[[Kategori:Broer]]
 
[[Kategori:Broer]]
 
[[Kategori:Bydel Nordstrand]]
 
[[Kategori:Bydel Nordstrand]]

Revisjonen fra 8. apr. 2021 kl. 16:27

Malmøybrua, en 120 m. lang betongbro over Malmøysundet mellom Ormøya og Malmøya. Broen, som ble åpnet i 1965, har seks spenn. Den forbinder Ormsundveien på Ormøya med Sundveien, som starter på broen og går videre på Malmøya. Før broen ble innviet, ble forbindelsen over sundet besørget av en ferge. Ved fergeanløpet på Malmøya var det tidligere en landhandel.