Forskjell mellom versjoner av «Sol-is»
m |
|||
Linje 1: | Linje 1: | ||
'''Sol-is,''' iskrem som 1949–65 ble produsert av Håkon Gislerud i kjelleren i villaen på Lunden ([[Trondheimsveien]] 309b). Sol-is vant bransjens egen pris som Norges beste iskrem fra 1959 og helt til bedriften ble kjøpt opp av Diplom-Is i Nittedal 1965. Sol-is (vaniljeis med solbærsaus og sjokoladetrekk) er nå en merkevare som produseres av Diplom-Is. | '''Sol-is,''' iskrem som 1949–65 ble produsert av Håkon Gislerud i kjelleren i villaen på Lunden ([[Trondheimsveien]] 309b). Sol-is vant bransjens egen pris som Norges beste iskrem fra 1959 og helt til bedriften ble kjøpt opp av Diplom-Is i Nittedal 1965. Sol-is (vaniljeis med solbærsaus og sjokoladetrekk) er nå en merkevare som produseres av Diplom-Is. | ||
− | + | [[Kategori:Nærings- og nytelsesmiddelindustri]] | |
[[Kategori:Bydel Bjerke]] | [[Kategori:Bydel Bjerke]] |
Revisjonen fra 2. okt. 2018 kl. 20:11
Sol-is, iskrem som 1949–65 ble produsert av Håkon Gislerud i kjelleren i villaen på Lunden (Trondheimsveien 309b). Sol-is vant bransjens egen pris som Norges beste iskrem fra 1959 og helt til bedriften ble kjøpt opp av Diplom-Is i Nittedal 1965. Sol-is (vaniljeis med solbærsaus og sjokoladetrekk) er nå en merkevare som produseres av Diplom-Is.