Forskjell mellom versjoner av «Sol-is»

m
Linje 1: Linje 1:
 
'''Sol-is,''' iskrem som 1949–65 ble produsert av Håkon Gislerud i kjelleren i villaen på Lunden ([[Trondheimsveien]] 309b). Sol-is vant bransjens egen pris som Norges beste iskrem fra 1959 og helt til bedriften ble kjøpt opp av Diplom-Is i Nittedal 1965. Sol-is (vaniljeis med solbærsaus og sjokoladetrekk) er nå en merkevare som produseres av Diplom-Is.
 
'''Sol-is,''' iskrem som 1949–65 ble produsert av Håkon Gislerud i kjelleren i villaen på Lunden ([[Trondheimsveien]] 309b). Sol-is vant bransjens egen pris som Norges beste iskrem fra 1959 og helt til bedriften ble kjøpt opp av Diplom-Is i Nittedal 1965. Sol-is (vaniljeis med solbærsaus og sjokoladetrekk) er nå en merkevare som produseres av Diplom-Is.
  
  [[Kategori:Bedrifter]]
+
[[Kategori:Nærings- og nytelsesmiddelindustri]]
 
[[Kategori:Bydel Bjerke]]
 
[[Kategori:Bydel Bjerke]]

Revisjonen fra 2. okt. 2018 kl. 20:11

Sol-is, iskrem som 1949–65 ble produsert av Håkon Gislerud i kjelleren i villaen på Lunden (Trondheimsveien 309b). Sol-is vant bransjens egen pris som Norges beste iskrem fra 1959 og helt til bedriften ble kjøpt opp av Diplom-Is i Nittedal 1965. Sol-is (vaniljeis med solbærsaus og sjokoladetrekk) er nå en merkevare som produseres av Diplom-Is.