Forskjell mellom versjoner av «Sol-is»
(Created page with "Iskrem som 1949–65 ble produsert av Håkob Gislerud i kjelleren i villaen på Lunden (Trondheimsveien 309b). Sol-is vant bransjens egen pris som Norges beste iskrem fra 1959...") |
|||
Linje 1: | Linje 1: | ||
− | + | '''Sol-is,''' iskrem som 1949–65 ble produsert av Håkon Gislerud i kjelleren i villaen på Lunden ([[Trondheimsveien]] 309b). Sol-is vant bransjens egen pris som Norges beste iskrem fra 1959 og helt til bedriften ble kjøpt opp av Diplom-Is i Nittedal 1965. Sol-is (vaniljeis med solbærsaus og sjokoladetrekk) er nå en merkevare som produseres av Diplom-Is. | |
− | + | [[Kategori:Bedrifter]] | |
− | + | [[Kategori:Bydel Bjerke]] | |
− | [[ |
Revisjonen fra 7. jun. 2018 kl. 12:30
Sol-is, iskrem som 1949–65 ble produsert av Håkon Gislerud i kjelleren i villaen på Lunden (Trondheimsveien 309b). Sol-is vant bransjens egen pris som Norges beste iskrem fra 1959 og helt til bedriften ble kjøpt opp av Diplom-Is i Nittedal 1965. Sol-is (vaniljeis med solbærsaus og sjokoladetrekk) er nå en merkevare som produseres av Diplom-Is.