Forskjell mellom versjoner av «Kobberhaugtjernet»

 
Linje 1: Linje 1:
'''Kobberhaugtjernet''', vann i [[Nordmarka]], 426 moh, i senkningen mellom [[Kobberhaugene]] (525 moh) og [[Kobberhaughytta]]. Avløp ved Kobberhaugtjernbekken[[Kobberhaugtjernbekken|,]] som lenger nede skifter navn til Mobekken og [[Svartorseter (plass)|Svartorsæterbekken]], og munner ut i [[Langlielva]] umiddelbart før denne løper sammen med [[Heggelielva]] og danner [[Sørkedalselva]].
+
'''Kobberhaugtjernet''', vann i [[Nordmarka]], 426 moh, i senkningen mellom [[Kobberhaugene]] (525 moh) og [[Kobberhaughytta]]. Avløp ved ''Kobberhaugtjernbekken''[[Kobberhaugtjernbekken|,]] som lenger nede skifter navn til Mobekken og [[Svartorseter (plass)|Svartorsæterbekken]], og munner ut i [[Langlielva]] umiddelbart før denne løper sammen med [[Heggelielva]] og danner [[Sørkedalselva]].
 +
 
 +
Skiløypa fra [[Lørenseter]] går langs vannet helt i sørøst.
 
[[Kategori:Vann]]
 
[[Kategori:Vann]]
 
[[Kategori:Marka]]
 
[[Kategori:Marka]]

Nåværende revisjon fra 3. sep. 2019 kl. 21:50

Kobberhaugtjernet, vann i Nordmarka, 426 moh, i senkningen mellom Kobberhaugene (525 moh) og Kobberhaughytta. Avløp ved Kobberhaugtjernbekken, som lenger nede skifter navn til Mobekken og Svartorsæterbekken, og munner ut i Langlielva umiddelbart før denne løper sammen med Heggelielva og danner Sørkedalselva.

Skiløypa fra Lørenseter går langs vannet helt i sørøst.