Forskjell mellom versjoner av «Huseiernes Landsforbund Oslo og Akershus»

 
Linje 1: Linje 1:
'''Huseiernes Landsforbund Oslo og Akershus''', stiftet under navnet Gaardeier-Foreningen af 1894, avløste den tidligere organisasjonen Huseierforeningen i Christiania, stiftet 1883. Senere navn Oslo Gårdeierforening, Oslo Huseierforening og Oslo og Omegn Huseierforening. Foreningen har gjennom årene drevet opplysnings-, konsultasjons-, takst- og skjønnsvirksomhet, og har behandlet saker som de lovbestemte flyttedager, prioritet for husleie, gjerdeplikten, forhagene, tungtrafikken, trustloven og husleiereguleringen. I 1987 bidro Oslo og Omegn Huseierforening til oppstarten av Huseiernes Landsforbund, hvor foreningen er lokalavdeling for Oslo og Akershus. Tilknyttet denne avdelingen var det i 2018 litt over 66 000 medlemmer.
+
'''Huseiernes Landsforbund Oslo og Akershus''', [[Fred. Olsens gate]] 5, stiftet under navnet Gaardeier-Foreningen af 1894, avløste den tidligere organisasjonen Huseierforeningen i Christiania, stiftet 1883. Senere navn Oslo Gårdeierforening, Oslo Huseierforening og Oslo og Omegn Huseierforening. Foreningen har gjennom årene drevet opplysnings-, konsultasjons-, takst- og skjønnsvirksomhet, og har behandlet saker som de lovbestemte flyttedager, prioritet for husleie, gjerdeplikten, forhagene, tungtrafikken, trustloven og husleiereguleringen. I 1987 bidro Oslo og Omegn Huseierforening til oppstarten av Huseiernes Landsforbund, hvor foreningen er lokalavdeling for Oslo og Akershus. Tilknyttet denne avdelingen var det i 2018 litt over 66 000 medlemmer.
 
[[Kategori:Boligorganisasjoner]]
 
[[Kategori:Boligorganisasjoner]]

Nåværende revisjon fra 1. mar. 2021 kl. 20:55

Huseiernes Landsforbund Oslo og Akershus, Fred. Olsens gate 5, stiftet under navnet Gaardeier-Foreningen af 1894, avløste den tidligere organisasjonen Huseierforeningen i Christiania, stiftet 1883. Senere navn Oslo Gårdeierforening, Oslo Huseierforening og Oslo og Omegn Huseierforening. Foreningen har gjennom årene drevet opplysnings-, konsultasjons-, takst- og skjønnsvirksomhet, og har behandlet saker som de lovbestemte flyttedager, prioritet for husleie, gjerdeplikten, forhagene, tungtrafikken, trustloven og husleiereguleringen. I 1987 bidro Oslo og Omegn Huseierforening til oppstarten av Huseiernes Landsforbund, hvor foreningen er lokalavdeling for Oslo og Akershus. Tilknyttet denne avdelingen var det i 2018 litt over 66 000 medlemmer.