Forskjell mellom versjoner av «Abildsø sykehjem»

 
Linje 1: Linje 1:
'''Abildsø sykehjem''', [[Løvsetdalen]] 2, bydel [[Østensjø (bydel)|Østensjø]], oppført 1958. Sykehjemmet som drives av Oslo kommune, har i alt 60 plasser. Det har også en annen avdeling, ''Avdeling Østensjø'', som holder til  er i et eget bygg på [[Manglerud (strøk)|Manglerud]] ([[Traktorveien]] 7); her er det 16 plasser for yngre personer med nevrologiske lidelser.
+
'''Abildsø sykehjem''', [[Løvsetdalen]] 2, bydel [[Østensjø (bydel)|Østensjø]], oppført 1958. Sykehjemmet som drives av Oslo kommune, har i alt 60 plasser, av disse er 30 vanlige langtidsplasser, 23 skjermede demensplasser og 7 forstekede skjermede demensplasser. Det har også en annen avdeling, ''Avdeling Østensjø'', som holder til  er i et eget bygg på [[Manglerud (strøk)|Manglerud]] ([[Traktorveien]] 7); her er det 16 plasser for yngre personer med nevrologiske lidelser.
 
[[Kategori:Sykehjem]]
 
[[Kategori:Sykehjem]]
 
[[Kategori:Bydel Østensjø]]
 
[[Kategori:Bydel Østensjø]]

Nåværende revisjon fra 7. sep. 2018 kl. 14:43

Abildsø sykehjem, Løvsetdalen 2, bydel Østensjø, oppført 1958. Sykehjemmet som drives av Oslo kommune, har i alt 60 plasser, av disse er 30 vanlige langtidsplasser, 23 skjermede demensplasser og 7 forstekede skjermede demensplasser. Det har også en annen avdeling, Avdeling Østensjø, som holder til er i et eget bygg på Manglerud (Traktorveien 7); her er det 16 plasser for yngre personer med nevrologiske lidelser.